Inloggegevens vergeten?   

Rescue training en wedstrijdcommissie

 

Rescue training en wedstrijdcommissie

Geplaatst op 04-03-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Malou Wagner

Op verzoek van de ALV in oktober organiseren we een rescue training. Deze training is voor iedereen met een vaarbewijs die helpt bij de Gouwe Ouwe wedstrijdorganisatie, bij de WSVR wedstrijdcommissie of WSVR leden die interesse hebben in een van beide. De datum van de training staat nog niet vast en wortn vastgelegd in overleg met de trainer en de geinteresseerden.

We hebben namelijk heel hard leden nodig die zich inzetten voor zeilwedstrijden vanuit de WSVR.  De wedstrijdcommissie (met name organisatie Kajuit Eruit) is vacant en de wedstrijdorganisatie voor de Gouwe Ouwe (weekend 4-5 mei) is ook nog niet compleet. Om deel te nemen in de wedstrijdcommissie hoef je niet elke week beschikbaar te zijn. Het format van de Kajuit Eruit en organisatie daarvan moet met de nieuwe commissie ingevuld worden. 

  1. Ben je geinteresseerd in de rescue training? Geef dit per email of whatsapp door aan de secretaris / Malou. (Afhankelijk van het aantal geinteresseerden kunnen we deze trainingen, als gepland, ook openstellen voor Plons en naburige zeilverenigingen.)
  2. Wil je aansluiten bij de Gouwe Ouwe wedstrijdorganisatie? Meldt je aan via whatsapp groep of bij Tim de Held, zie het nieuwsbericht Wedstrijdorganisatie Gouwe Ouwe zoekt vrijwilligers
  3. Wil je (ook) iets betekenen voor de wedstrijdcommissie? Geef dit per email of whatsapp door aan de secretaris / Malou.

Daarnaast wilden we ook graag de training 'Club Official' van het Watersportverbond organiseren. Maar het Watersportverbond raadt aan dat alle deelnemers eerst de online cursus volgen. Daarom stellen we deze traing uit naar volgende winter indien voldoende interesse. Wedstrijdervaring is geen vereiste. Leer wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een wedstrijd. Welke banen zijn er? Hoe ziet de startprocedure eruit? Wat gebeurt er in het Race Office? Wat doet de jury? Wanneer kom je als Rescue in actie?

Een WSVR zonder zeilwedstrijden is als een .... tja.... Dus ik hoop op veel response, een interessante rescue training, Kajuit Eruit 2024 en een wederom succesvolle Gouwe Ouwe!


WSVR

Watersportvereniging Rotterdam

KvK: 40342163

ABN AMRO: NL87 ABNA 050.48.18.228

ADRES

Langepad 27

3062 CJ Rotterdam

BEL OF MAIL ONS

010 - 4520078
siraterces.[antispam].@wsvr.nl

VOLG WSVR