Inloggegevens vergeten?   

JAARBOEKJES EN NIEUWE LEDEN

 

NIEUWE LEDEN

Hieronder lees je over onze nieuwe leden.


Merlijn van den Akker

Na even te zijn weggeweest, na verhuizing en te weinig tijd, en verkoop van de Raaskal, je weet wel, dat gele snelle bootje - maar net niet zo snel als de H-boot van Diana en Robert ....;-)

Heb ik nu toch weer binnenwater aspiraties haha en wil ik toch weer lid worden van de deze gezellige club!

Wie ben ik dan zul je denken, Merlijn van den Akker in het kort

Zeiler, windsurfer, vader van twee kinderen, nog nét geen 50, zelfstandig masseur/therapeut, voorliefde voor klassieke boten/auto’s, redelijk handig, lust een biertje, (soms twee) en ben gek op sushi!

Kom graag naar de plas en houd van klooien aan en met bootjes, zowel op ‘t water als aan de kant.

Aspirant-lid vanaf 4-3-'24

Merlijn van den Akker

Marit Visschers

Mijn naam is Marit, 22 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Breda. Op mijn 8e heb ik leren zeilen in Drimmelen. Sinds 2019 ben ik regelmatig te vinden op de Kralingse plas, om zeilles te geven aan jong en oud (Rotterdamse zeilschool de Lelie).

Sinds dit jaar heb ik besloten om meer zelf te gaan zeilen en zo ben ik sinds december ’23 trotse eigenaar van mijn eerste laser genaamd Flint. Ik kijk uit naar de vele uren op het water komend seizoen en de vele gezelligheid die hierbij komt kijken.

Aspirant-lid vanaf 9-2-'24

marit-visschers

Ton de Pater

Mijn naam is Ton de Pater. Mijn achtergrond is kort samengevat het volgende.

Ik ben al een aardige tijd gelukkig samenwonend met Fiona in een dijkhuisje in het pittoreske Oud-IJsselmonde. Fiona werkt als Proces Regisseur voor de gemeente Dordrecht waar ze een aantal tafels beheerd in jongeren en jong volwassenen problematiek. We hebben geen kinderen, wel twee fantastische katten, Droppie en Kliko.

Ikzelf ben geboren en getogen in en Rondom Rotterdam, zoon van een slagers familie uit Rotterdam. Het mooie vak van slager heb ik zelf ook 10 jaar uitgevoerd waarna ik allerlei andere banen en functies heb uitgeoefend. Van Slager tot Politie man en van Service engineer tot hydrauliek Verkoper. Ik heb een zogenaamd gefragmenteerd CV zoals ze zeggen. Ik ben van mening dat je pas echt weet wat een functie inhoudt als je het zelf hebt beleefd en zelf ook hebt uitgevoerd.

Ik heb een hands-on mentaliteit, doe graag dingen en zit niet graag al te lang stil. Tegenwoordig beheer ik een 55 plus complex van één van de grotere woning Coöperaties van Rotterdam. Honderdveertig woningen met mensen van allerlei culturen en rangen en standen. Mensen die me elke dag nodig hebben om zelfstandig te kunnen wonen. Ik haal hier veel voldoening en plezier uit en ga elke dag tevreden naar m’n werk. Prettig en afwisselend werk.

Mijn hobby’s zijn films, muziek, tennis, windsurfen, zeilen, suppen, motorrijden en RC modellen.

Aspirant-lid vanaf 9-2-'24

ton-de-pater

Karel Wagner

Ik ben Karel Wagner, man van Malou Wagner-van Weelden en vader van Olivier (7 jaar) en Tobias (5 jaar). Ik ben van jongs af aan enthousiast zeiler geweest net als mijn vrouw en inmiddels ook de kinderen.....

Ik ben eerder donateur geweest bij de WSVR tot we voor een paar jaar naar Houston verhuisden. Sinds 2016 zijn we trotse eigenaar van Valk 28 'Matchwood' en zeilen enthousiast mee in het Valken wedstrijdcircuit. We wonen in Berkel en Rodenrijs. Zodoende is de Kralingse plas een perfecte plek voor ons om de Valk in het water te laten en te genieten van het water in de buurt. Los van de Valk zijn we ook graag in de weer met Optimisten voor de kinderen en onze eigen Laser (#176249). Malou en ik rouleren de Woensdagavond westrijden op de Kralingse plas, georganiseerd vanuit de RZV. Gezien Malou's lidmaatschap ben ik al een trouwe gast.

Aspirant-lid vanaf 9-2-'24

karel-wagner

Kelly Pols

Hoi allen, mijn naam is Kelly Pols. Ik ben getrouwd met Marvin en samen hebben wij twee jongens van 11 en 8 jaar oud. Wij zijn buren van Rianka en Casper, en zo heb ik kennis mogen maken met het gezellige wsvr! Na een paar avonden en mooie zomerse dagen vorig jaar. Moest het maar eens tijd worden om aan te sluiten bij deze warme leuke zeilvereniging! Wij hebben helaas geen boot. Maar wat niet is kan nog komen! 😉 Ik hoop een warm en gezellige toevoeging te zijn voor de club! Groetjes, Kelly

Donateur vanaf 28-1-'24

kelly

WSVR

Watersportvereniging Rotterdam

KvK: 40342163

ABN AMRO: NL87 ABNA 050.48.18.228

ADRES

Langepad 27

3062 CJ Rotterdam

BEL OF MAIL ONS

010 - 4520078
siraterces.[antispam].@wsvr.nl

VOLG WSVR