Inloggegevens vergeten?   

JAARBOEKJES EN NIEUWE LEDEN

 

NIEUWE LEDEN EN DONATEURS

Hieronder lees je over onze nieuwe leden en donateurs.


Emile Jeronimus

Ik ben Emile Jeronimus, 23 jaar oud en student in Rotterdam. Ik heb vroeger veel gezeild in de optimist en heb op dat type boot mijn CWO’s behaald en kennisgenomen van wedstrijdzeilen. Ook heb ik met de boot van mijn ouders veel gezeild op de Randmeren, het IJsselmeer en de Wadden.

Nu ik al een tijdje in Rotterdam woon mis ik het zeilen en dit wil ik dan ook graag weer oppakken bij jullie vereniging. Ik ben spontaan, ondernemend en breng jong bloed in de vereniging. Tijdens het kennismakingsgesprek werd mij verteld dat het zeil-onderdeel altijd hulp kan gebruiken en hier draag ik dan ook graag aan bij.

Aspirant-lid vanaf 06-06-'24

2024-emile-jeronimus

Koen van der Heijden

Ik ben Koen van der Heijden, 20 jaar en al mijn leven lang aanwezig op de club met mijn ouders en broers  (Luuk. Niek en Mark Jr.)

Ik werk in de transport en levering van boxsprings en in het weekend in de Grid, een nachtclub op de hoek van het stadhuisplein en de Coolsingel. Daarnaast voetbal ik vlakbij bij VVOR.

Ik heb al gezeild in Optimist en Laser en veel gevaren in onze boot op de Grevelingen.

Nu ik mijn eigen kajuit zeilboot heb gekocht is het tijd voor een volwaardig lidmaatschap en ik zie er verder naar uit om ook mijn bijdrage te leveren aan de vereniging.

Aspirant-lid vanaf 18-05-'24

koen-van-der-heijden

Marianne Kraaijeveld

Als aspirant lid van de WSVR stel ik me graag aan jullie voor.

Mijn hele leven gepassioneerd van water en boten. Hoe kan het ook anders met een vader die koopvaardij officier was.

Op 11-jarige leeftijd leren zeilen op het Veerse Meer in een BM (16m²).
10 jaar geleden zeilles genomen in een kajuitboot bij Tip Top sailing in Willemstad.

In 2016 ben ik naar Rotterdam Blijdorp verhuisd. Via via kwam ik in contact met Stichting Plons. Sindsdien ben ik vrijwilliger op de zondagochtend. Ik draag de doelgroep een warm hart toe en ben altijd blij als de boten weer in het water liggen en ik op zondagochtend naar de plas fiets om te gaan zeilen met deze bijzondere watersporters.

Naast het zeilen hou ik van skiën en ik fitnes bij SportCity.

Ik ben de trotse moeder van 3 prachtige dochters van 30, 27 en 24. De oudste en jongste dochter wonen in de buurt, de middelste woont en werkt in Thailand.

Als commissie assistent werk ik 4 dagen per week voor een Tweede Kamercommissie.

Sinds maart 2021 ben ik donateur van de WSVR. Ik voel me enorm thuis bij deze kleine hechte club enthousiaste watersporters en wil daarom graag formeel lid worden van de vereniging.

Tot  ziens op de WSVR!

Aspirant-lid vanaf 04-05-'24

marianne-kraaijeveld

Mariette Zwetsloot

Zolang ik in Rotterdam woon, geniet ik van de Kralingse Plas. Vroeger ging ik met de kinderen zwemmen en nu loop ik regelmatig een "rondje Kralingse Plas" met vriendinnen of met Floris.

Via de activiteiten van Floris bij Plons en later bij WSVR ben ik via de bardienst in het actieve verenigingsleven gerold.

De Kralingse Plas is een unieke plek midden in die bruisende stad. Ik vind het belangrijk dat, als je iets waardevol vindt, je hier ook een steentje aan moet bijdragen en behouden voor toekomstige generaties.

Misschien krijgen onze kleinkinderen ooit zeilles op de plas.

Donateur vanaf 26-4-'24

Mariette Zwetsloot

Merlijn van den Akker

Na even te zijn weggeweest, na verhuizing en te weinig tijd, en verkoop van de Raaskal, je weet wel, dat gele snelle bootje - maar net niet zo snel als de H-boot van Diana en Robert ....;-)

Heb ik nu toch weer binnenwater aspiraties haha en wil ik toch weer lid worden van de deze gezellige club!

Wie ben ik dan zul je denken, Merlijn van den Akker in het kort

Zeiler, windsurfer, vader van twee kinderen, nog nét geen 50, zelfstandig masseur/therapeut, voorliefde voor klassieke boten/auto’s, redelijk handig, lust een biertje, (soms twee) en ben gek op sushi!

Kom graag naar de plas en houd van klooien aan en met bootjes, zowel op ‘t water als aan de kant.

Aspirant-lid vanaf 4-3-'24

Merlijn van den Akker

Ton de Pater

Mijn naam is Ton de Pater. Mijn achtergrond is kort samengevat het volgende.

Ik ben al een aardige tijd gelukkig samenwonend met Fiona in een dijkhuisje in het pittoreske Oud-IJsselmonde. Fiona werkt als Proces Regisseur voor de gemeente Dordrecht waar ze een aantal tafels beheerd in jongeren en jong volwassenen problematiek. We hebben geen kinderen, wel twee fantastische katten, Droppie en Kliko.

Ikzelf ben geboren en getogen in en Rondom Rotterdam, zoon van een slagers familie uit Rotterdam. Het mooie vak van slager heb ik zelf ook 10 jaar uitgevoerd waarna ik allerlei andere banen en functies heb uitgeoefend. Van Slager tot Politie man en van Service engineer tot hydrauliek Verkoper. Ik heb een zogenaamd gefragmenteerd CV zoals ze zeggen. Ik ben van mening dat je pas echt weet wat een functie inhoudt als je het zelf hebt beleefd en zelf ook hebt uitgevoerd.

Ik heb een hands-on mentaliteit, doe graag dingen en zit niet graag al te lang stil. Tegenwoordig beheer ik een 55 plus complex van één van de grotere woning Coöperaties van Rotterdam. Honderdveertig woningen met mensen van allerlei culturen en rangen en standen. Mensen die me elke dag nodig hebben om zelfstandig te kunnen wonen. Ik haal hier veel voldoening en plezier uit en ga elke dag tevreden naar m’n werk. Prettig en afwisselend werk.

Mijn hobby’s zijn films, muziek, tennis, windsurfen, zeilen, suppen, motorrijden en RC modellen.

Aspirant-lid vanaf 9-2-'24

ton-de-pater

Karel Wagner

Ik ben Karel Wagner, man van Malou Wagner-van Weelden en vader van Olivier (7 jaar) en Tobias (5 jaar). Ik ben van jongs af aan enthousiast zeiler geweest net als mijn vrouw en inmiddels ook de kinderen.....

Ik ben eerder donateur geweest bij de WSVR tot we voor een paar jaar naar Houston verhuisden. Sinds 2016 zijn we trotse eigenaar van Valk 28 'Matchwood' en zeilen enthousiast mee in het Valken wedstrijdcircuit. We wonen in Berkel en Rodenrijs. Zodoende is de Kralingse plas een perfecte plek voor ons om de Valk in het water te laten en te genieten van het water in de buurt. Los van de Valk zijn we ook graag in de weer met Optimisten voor de kinderen en onze eigen Laser (#176249). Malou en ik rouleren de Woensdagavond westrijden op de Kralingse plas, georganiseerd vanuit de RZV. Gezien Malou's lidmaatschap ben ik al een trouwe gast.

Aspirant-lid vanaf 9-2-'24

karel-wagner

Kelly Pols

Hoi allen, mijn naam is Kelly Pols. Ik ben getrouwd met Marvin en samen hebben wij twee jongens van 11 en 8 jaar oud. Wij zijn buren van Rianka en Casper, en zo heb ik kennis mogen maken met het gezellige wsvr! Na een paar avonden en mooie zomerse dagen vorig jaar. Moest het maar eens tijd worden om aan te sluiten bij deze warme leuke zeilvereniging! Wij hebben helaas geen boot. Maar wat niet is kan nog komen! 😉 Ik hoop een warm en gezellige toevoeging te zijn voor de club! Groetjes, Kelly

Donateur vanaf 28-1-'24

kelly

WSVR

Watersportvereniging Rotterdam

KvK: 40342163

ABN AMRO: NL87 ABNA 050.48.18.228

ADRES

Langepad 27

3062 CJ Rotterdam

BEL OF MAIL ONS

010 - 4520078
siraterces.[antispam].@wsvr.nl

VOLG WSVR